Jag har blivit taggad i utmaningen ”Fem frågor” av Boklotus :)

Vem inspirerade dig/uppmuntrade dig att börja blogga?
Ingen! Jag skulle bo i USA ett år och behövde ett bra sätt att hålla släkt och vänner uppdaterade (det här var innan Facebook), så jag startade en blogg om mitt liv där. Hur jag sedan gled över till att skriva om böcker vette tusan.

Hur väljer du ämnen att blogga om?
Mitt bloggande är sällan speciellt genomtänkt, ärligt talat. Recensionerna är förstås viktiga — det är väl en självklarhet i en bokblogg — men allt annat brukar uppstå mer spontant. Så länge jag håller mig innanför bloggens ramar (bra: bokrelaterade grejer, fantastik och nördigheter, dåligt: politik, dagens outfit och LCHF-recept) kan jag posta lite vad som helst. Om jag tycker att något känns kul/intressant borde det rent logiskt finnas fler som gör det, tänker jag.

Vad vet de flesta inte om dig?
En gång (jepp, när jag bodde i USA) slängde jag en hel byrålåda full med gamla batterier, i hushållssoporna. Det kan vara mitt livs mest traumatiska upplevelse.

Vilka tre ord beskriver dig bäst?
Chillad, flamsig och för tillfället rätt kissnödig.

Vad tycker du om att göra när du inte bloggar?
Läsa?… Spela dator-/tv-/sällskapsspel, maratontitta på tv-serier och jobba. (Mitt jobb är jäkla bra, faktiskt.) Vilket jag än gör av det så kan du lita på att jag dricker kopiösa mängder te under tiden.